BOSCH CAR SERVICE

BUDAKESZI

… autószerviz,
ahol mindent követhet …

Facebook

Rólunk

Mindig gondban voltam, amikor az éppen aktuális gépkocsim javításáról kellett gondoskodnom. Hova vigyem? Márkaszervizbe? Egy kis garázsban dolgozó szerelőhöz? Kiben bízhatok meg? Amit leszámláznak az tényleg elvégezték? Tényleg kicserélték az alkatrészt? Egyáltalán adnak számlát? Mi lesz a garanciával? Mi a jó megoldás?

Ilyenkor elgondolkodtam, elvárásaim szerint hogyan működne jól egy autószerviz: biztosítaná a munkák átláthatóságát, a ténylegesen elvégzett munkákat normál áron számlázná érvényesíthető garanciális feltételek mellett, az ügyfeleket korrekten tájékoztatná és barátságosan szolgálná ki, megteremtve a hozzá tartozó kellemes és kulturált vendégkörnyezetet is.

 Aztán egyszer csak adódott a lehetőség: létrehozni egy saját javítóbázist. Felszabadultak tapasztalt, folyamatosan képzett szakemberek, nagyon jó általános és speciális tudással felvértezve. A Bosch Car Service autószerviz hálózat keretei nyújtják a tagjai részére a márkaszervizekhez hasonló munkafelvételi és számlázási megoldásokat. A diagnosztikai eszközeik és a megfelelő szakmai hozzáférések biztosítása a különböző márkák javítási adatbázisához lehetővé teszi a színvonalas munkát. Mindezt márkafüggetlenül, minőség ellenőrzéssel. A megfelelő helyszín kiválasztása után elkezdődhetett az érdemi munka.

Ez volt az indulás. A többi már rajtunk múlik.