BOSCH CAR SERVICE

BUDAKESZI

… autószerviz,
ahol mindent követhet …

Facebook

BOSCH Assistance

Utazás közben történik valami a kocsival? Leáll az úton? Mit lehet tenni? Készüljön fel, ne érje váratlanul a baj! Megoldás a Bosch Assistance!

A Bosch Car Service hálózat Európa egyik legnagyobbjával, a Europ Assistance-al közösen kialakított egy kiváló ár-érték arányú szolgáltatást. Mit jelent ez?

Ez egy olyan szolgáltatási csomag, amely valóban az Ön segítségére jött létre. Ha Magyarországon, vagy akár Európában lerobban a gépjárművével, csak felhívja a Bosch Assistance telefonszámát és bejelenteni a hibát. Az assistance alkalmazottai gyorsan, 1 órán belül kiérkeznek a helyszínre, hogy segítsenek Önnek!

Ha a helyszíni segítségnyújtás és hibaelhárítás nem lehetséges, gépkocsiját a kötvényt kiállító, vagy a legközelebbi Bosch Car szervizbe szállítják. Az autómentőt szervezik és ők is fizetik Ön helyett!

Ha a szerviz munkaidőn kívül történik az esemény, a gépjárművet egy biztonságos parkolóba, majd a rákövetkező munkanap reggelén a szakszervizbe szállítják. A tárolás költsége a szolgáltatás része!

Az alapcsomagok 10 éves korig, a + csomagok 15 éves korig köthetők.

A Bosch Assistance csomagok ára:

Bázis  

3.000.-Ft

Prémium

   6.000.-Ft

Bázis+    

4.000.-Ft    

Prémium 10+    

10.000.-Ft

És a Bosch Assistance csomagok tartalma:

Assistance.jpg

 Kérjen ajánlatot most, és időpont egyeztetés miatt visszahívjuk!