BOSCH CAR SERVICE

BUDAKESZI

… autószerviz,
ahol mindent követhet …

Facebook

Klímatisztítás ajándékba!

ikon_auto-es-hopihe-szoveggel-kicsi.jpgKlímatisztítás ajándékba, pollenszűrő csere esetén!

Szakemberek ajánlása szerint évente szükséges lenne a klímarendszer tisztítására.  

A klíma csövek ideális terepei lehetnek a gombáknak. Az oka, hogy használatkor a hideg levegő lehűti nem csak a belső teret, de a csöveket is. Amikor kikapcsoljuk a klímát, megszűnik a levegő szállítása és a hideg csöveken, a klíma elpárologtatóján lecsapódik a pára. Ugyanúgy mint otthon a rosszul szigetelt falakon, itt is penészesedés alakulhat ki. Az újabb használat során az áramló levegő magával sodorja a penészes felületről a gombákat a zárt légtérbe, amit az utasok belélegeznek. 

Az általunk használt habos klímatisztításnál a pollenszűrő kiszerelésével a habot közvetlenül az elpárologtatóhoz juttatjuk. A hab folyadékká alakul és “lemossa” az elpárologtató lamellákról a baktériumokat, algát és a kellemetlen szagokat. Ezzel a rendszerrel az elpárologtatót fertőtlenítjük, szagmentesítjük. Fontos, hogy a habot az elpárologtatóra kell juttatni, nem a szellőzőkön keresztül kell befújni, mert az aktív hab soha nem fog lejutni az elpárologtatóhoz, ahonnan a büdös jön, és ráadásul befolyhat a rádióhoz, a műszerfalhoz. 

A pollenszűrő cseréjét minden klímatisztításnál javasoljuk, hogy a szezonnak egy teljesen tiszta rendszerrel indulhassunk neki.

Kérjen ajánlatot most klímatisztításra, és időpont egyeztetés miatt visszahívjuk!