BOSCH CAR SERVICE

BUDAKESZI

… autószerviz,
ahol mindent követhet …

Facebook

Autóklíma javítás, autóklíma tisztítás

Nem hűt az autóklíma? Rossz szagokat érez? Akkor szüksége van a klíma javítására, tisztítására! 

Bosch klíma gépünkkel és speciális felszerelésünkkel ellenőrizzük a nyomást, a klíma közeg mennyiségét, az esetleges szivárgást, a hűtő állapotát.

Az egyre hosszabb és melegebb nyarakon nagyon hasznos az autóklíma. A kellemes közérzeten kívül, hozzá járul a nagyobb koncentrációhoz a vezetésben. Télen szintén a klíma segít a pára azonnali, gyors lefújásában az ablakokról.

Ahhoz, hogy folyamatosan, jól működjön az autóklíma rendszer, karban kell tartani rendszeresen. A havi egyszeri bekapcsolása a szezonon kívüli időszakban meghosszabbíthatja az élettartalmát. A rendszeres használat a szűrőben keletkező nedvesség vagy a baktériumok felhalmozódása miatti kellemetlen szagok kialakulását is megakadályozza. Érdemes évente leellenőrizni a hűtőközeg, a keringtetett gáz nyomását.

Az autóklíma által előállított hideg levegő miatt, a szellőző rendszerben lecsapódik a pára, ami nem tud mindig megfelelően kiszáradni. Ezért képződhetnek gombák, baktériumok a rendszerben. Ha a rendszert öt perccel az út vége előtt kikapcsoljuk, megakadályozhatjuk ezek keletkezését. Mivel a rendszer már nem szív be levegőt, nem vagy alig marad benne levegő. Az évente elvégzett klíma tisztítással az ezekből eredő rossz levegőminőséget küszöbölhetjük ki.

Kérjen ajánlatot most, és időpont egyeztetés miatt visszahívjuk! Gyorsan rendbe tesszük autóklímáját! Ne szenvedjen a melegtől, rossz szagoktól!