BOSCH CAR SERVICE

BUDAKESZI

… autószerviz,
ahol mindent követhet …

Facebook

Olajcsere szerviz

Eljött az olajcsere ideje? Jöjjön hozzánk, kedvezőbb, mint a márkaszervizben, biztosabb, mint a garázs szervizben!

Az olajcsere szervizeket a karbantartási előírás szerint általában 10-20 ezer kilométerenként, vagy évente kell elvégezni. Van olyan autó, amelyik jelzi a műszerfalon az olajcsere időszerűségét.

A motorolaj gondoskodik a motor sima működéséről a mozgó alkatrészek kenésével, magas hőmérsékleten, extra körülmények között. Nem megfelelő, vagy öreg olaj használata komoly károkat okozhat a motorban. Ezért fontos a rendszeres olajcsere és a megfelelő minőség. Szervizünkben  az olajcseréknél, minden autónál szigorúan  a gyári előírás, specifikáció szerinti olajat használjuk.

A rövid utak, amikor nem tud megfelelő üzemi hőmérsékletre melegedni a motorolaj, a gyakori megállások, a szélsőséges hőmérséklet mind gyorsabban ’eszi’ az olajat. Ha az olajszint nem éri el a minimum jelzést, vagy kigyullad a visszajelző lámpa, ne közlekedjen az autóval, feltétlenül gyorsan jöjjön be a szervizbe, ne okozzon nagyobb problémát az olaj hiánya!

Az olajcsere szervizeknél mindig ki kell cserélni az olajszűrőt, nem elég csak magát az olajat. Ezért sem elegendő, ha folyamatosan feltöltjük az olajat, azon kívül, hogy ha ezt szükséges tennünk, akkor ott valami hiba van.

Kérjen ajánlatot most, és időpont egyeztetés miatt visszahívjuk! Megvizsgáljuk a helyzetet és elmondjuk a lehetséges megoldásokat, lehetőségeket. Ne legyen bizonytalanságban!