BOSCH CAR SERVICE

BUDAKESZI

… autószerviz,
ahol mindent követhet …

Facebook

Jármű diagnosztika

Kigyullad valamelyik ellenőrző lámpa? Vagy csak felvillan többször? Nem megy úgy az autó, ahogy kellene? Ezekben az esetekben szükséges a jármű diagnosztika!

A ma már nem készül úgy autó, hogy valamilyen szintű informatikai megoldást ne tartalmazzon. Egyre több az érzékelő, jeladó, egyre több funkciót vezérel a központi számítógép. Gondoljunk csak a kipörgésgátlóra, az ABS-re, a motorvezérlésre, de itt vannak már a parkolást segítő eszközök, az elektronikus fényszóró állítások is. Az adatokat a gépkocsi beépített számítógépe elraktározza, amit a szervizben ki lehet olvasni a megfelelő diagnosztikai eszközzel.

A diagnosztika során először

  • meghallgatjuk az ügyfelet, mit tapasztalt,
  • majd szakembereink elkezdik a vizsgálatot.
  • A diagnosztikát segítik a BOSCH kimondottan erre kifejlesztett eszközei, a KTS és FSA termékek, melyekkel kiolvashatók a komputer adatai, a hibajelzések, a működési teljesítmények.
  • Maga a hibatároló kiolvasása nem mindig oldja meg a problémát, sokszor szükséges az egyes egységek megbontása, további vizsgálata. Ekkor használjuk a BOSCH ESI gépjármű és egyéb adatbázisokat, amivel a rendszerek felépítése, beállítási értékei ellenőrizhetőek.
  • Mobil eszközeink lehetővé teszik szükség esetén a menet közbeni diagnosztikát is.

A jó diagnosztikához elengedhetetlen a megfelelő szaktudás. Kollégáink rendszeresen járnak a BOSCH továbbképző tanfolyamaira.

Kérjen ajánlatot most, és időpont egyeztetés miatt visszahívjuk! Elemezzük a helyzetet és elmondjuk a lehetséges megoldásokat, lehetőségeket. Ne legyen bizonytalanságban!