BOSCH CAR SERVICE

BUDAKESZI

… autószerviz,
ahol mindent követhet …

Facebook

Kötelező szerviz

Itt az ideje a kötelező szerviznek? A drága márkaszerviz helyett megcsináljuk mi, Bosch garanciával! 

A gépkocsi vásárláskor mindenki megkapja a kis szerviz füzetet. A garanciális időszak alatt kötelező az előírt kilométer, vagy időközönként az olajcsere szerviz, az átvizsgálás és alkatrész cserék. A garancia időn túl is mindenki saját érdeke, hogy a gyári utasításokat betartsa, amivel biztosítja az autó megfelelő állapotát.

A kötelező szervizek elmaradása, a motorolaj tulajdonságainak megváltozásával, a szűrők elkoszolódásával, az egyéb folyadékok, rész egységek elöregedéséhez vezet, ami a fő alkatrészeket, a motort károsítja. Ezek cseréje meghibásodásuk esetén, lényegesen nagyobb összegbe kerül, mint a kötelező szerviz elvégzése.

Szervizünkben a Bosch leírásai szerint, a gyári technológia előírása alapján, végezzük el a kötelező szervizeket. Szolgáltatásunk azonos értékű a márkaszervizben előírt átvizsgálással, javítással.

A felhasznált Castrol motorolaj, a Bosch vagy a gyári beszállítói alkatrészek teljes egészében megfelelnek a márka előírásoknak.

Kérjen ajánlatot most, és időpont egyeztetés miatt visszahívjuk! Kedvezőbb árfekvés a márkaszervizeknél, BOSCH garanciával!